Контакт детали

Битола

Контактирајте не во нашата канцеларија во Битола

Адреса:

ул. Младински Бригади бр. 5

Битола

Емаил:

snservicebitola@gmail.com

Телефони:

Канцеларија:+389 47 50 50 50

Канцеларија 2:+389 75 32 45 66

Дефект на светилки:+389 76 20 50 50

Итни интервенции 24/7:+389 77 90 07 98


Штип

Контактирајте не во нашата канцеларија во Штип

Адреса:

ул. Христијан Карпош бр. 29

Штип

Емаил:

snservicestip@gmail.com

Телефони:

Канцеларија:+389 74 24 50 50

Итни интервенции 24/7:+389 71 22 06 69