cover1sn

СТАНБЕН УПРАВИТЕЛ

Наша примарна дејност е управувањето со станбени влезови. Тим од професионалци работат на проекти за ефикасно управување со вашиот станбен влез, одржување на високо ниво на хигиена, навремена наплата, транспарентно работење…
cover2sn

СЕРВИС ЗА ЧИСТЕЊЕ

Дозволете професионалци да се грижат за комплетната хигиена на вашиот дом и деловни простории. Рачно и машинско чистење на домови, покуќнина, стакленици, деловни објекти, канцеларии, производни хали, ординации, кујни, спортски сали…
cover3sn

ТЕХНИЧКО ОДРЖУВАЊЕ

Преку соработка со бројни професионалци во својот домен нудиме техничко одржување на станбени и деловни објекти – електричарски, водоводџиски, браварски услуги, сервис на лифтови, како и хортикулутрно уредување…

SN Service

Е-сметка

Регистрирајте се на новата услуга Е-сметка и добивајте ги вашите месечни сметки за редовен и резервен фонд од СН Сервис на вашата Е-маил адреса, секогаш навремено каде и да сте. Чувајте ја природата, регистрирајте се на Е-сметка!

Cleaning

Сервис за чистење
ние обожуваме да чистиме!

Чистење на дом

пајажини, под, прозорци и врати, мебел, кујни, бањи, плочки, санитарија, балкони, дворови…

Хемиско чистење и пареа

машинско хемиско чистење на мебел, теписи, душеци, возила, како и чистење и дезинфекција со пареа…

Чистење на деловен простор

машинско и рачно чистење на ординации, канцеларии, продавници, кујни, магацини, производствени погони…

Препуштете ја хигиената во домот на професионалци!

Чистењето на дом може да биде редовно, генерално, како и чистење после градежни зафати…

Вратете го сјајот на мебелот, како кога бил нов!

Хемиското чистење го вршиме со професионална машина со висок притисок и моќ за вшмукување, а чистењето со пареа ги одстранува тврдокорните маснотии и врши дезинфекција на површините

За целосен фокус кон бизнисот!

Побарајте понуда за редовно или еднократно чистење на вашиот деловен простор. Поседуваме комплетна гама на машини и средства за професионално чистење на вашите простории.

Станбен управител
за уреден и чист влез!

Ние се грижиме вашиот влез да функционира во беспрекорна техничка состојба, соодветно осветлен, чист и дезинфициран, уреден согласно законските прописи, а притоа со целосна транспарентност во секоја фаза од управувањето.

sn service

Социјални медиуми

следете ги новостите на нашите профили

Склучување договор
за управување со нас е едноставно!

Исконтактирајте со нас и ќе ви доставиме понуда персонализирана за вашиот влез. После собрани 50% + 1 потписи за доставената понуда, склучуваме договор и соработката започнува.

1 +
Задоволни клиенти
1 +
Станбени влезови
1 +
Вработени
1 +
Години искуство

Контакт

Канцеларија Битола

Канцеларија Штип