Сервис за хигиена

Cleaning

Сервис за чистење
ние обожуваме да чистиме!

Чистење на дом

пајажини, под, прозорци и врати, мебел, кујни, бањи, плочки, санитарија, балкони, дворови…

Хемиско чистење и пареа

машинско хемиско чистење на мебел, теписи, душеци, возила, како и чистење и дезинфекција со пареа…

Чистење на деловен простор

машинско и рачно чистење на ординации, канцеларии, продавници, кујни, магацини, производствени погони…

Препуштете ја хигиената во домот на професионалци!

Чистењето на дом може да биде редовно, генерално, како и чистење после градежни зафати…

Вратете го сјајот на мебелот, како кога бил нов!

Хемиското чистење го вршиме со професионална машина со висок притисок и моќ за вшмукување, а чистењето со пареа ги одстранува тврдокорните маснотии и врши дезинфекција на површините

За целосен фокус кон бизнисот!

Побарајте понуда за редовно или еднократно чистење на вашиот деловен простор. Поседуваме комплетна гама на машини и средства за професионално чистење на вашите простории.

Хемиско чистење

тапациран мебел, столови, гарнитури, душеци, теписи и теписони, возила…

Чистење со пареа

чистење и дезинфекција без хемиски средства, со професионални машини на пареа со висок притисок

Чистење на дом

под, пајажини, дограма, мебел, кујни, бањи, плочки, санитарија, балкони, дворови…

Чистење на деловни простории

ресторани, болници, канцеларии, спортски сали, производствени погони, хали, магацини…

Рачно и машинско чистење

широка палета на професионални машини и опрема, како и стручни и обучени хигиеничари

Редовно/ генерално чистење

Чистење по редовен распоред, вонредни закажани чистења, како и генерални чистења

не постои недостижно за нас

ЧИСТЕЊЕ НА ВИСОЧИНА!

Чистење на стакла, површини и фасади со кран до 17 метри висина, но и до бесконечно високи површини во соработка со професионални алпинисти